61: dags att sova kanske?

Klockan är 04:07 när jag börjar skriva så ursäkta om detta inlägget blir lite udda. Har haft en kul kväll på stan och Crashdiet var awsome verkligen. Kvällen började inte så roligt att jag förväntade mig en lyckad kväll. Men nu väl hemma kan jag konstatera att vi hade riktigt kul:)

Vi satt först i kungsparken o drack öl och åt chips, sedan gick vi in på scenområdet och träffade folk. Sen letade vi efter en bankomat eftersom dom inte tog kort betalning på öltältet. Det tog så långtid att hitta en bankomat att vi inte han köpa några öl innan Crashdiet började lira. Men Fan va bra det var:) Var som i extas och min röst är slutkörd!
Efter konserten drog vi till "Charlies änglar" Billig öl och cider, 29kr. Vilket passade oss bra. Vi hade en lugn men väldigt trevlig kväll.

På hemvägen blev det MCdonalds och sen träffade jag en gammal klasskompis, och vi snackade gamla minnen hela vägen hem:) Lyckat helt enkelt:)


Imorgon svarar jag på alla kommentarer:) Natti!

Kommentarer
Postat av: Jessi Fox

hahah BULL!!! det är ni som ska bo närmare stockholm ;D this is where the shit happens... eeeeeh.... (ja vi märkte ju det efter sonisphere) eeeeeeeeh...Väntar mig en fetingupdate! Nice med lite förkrök förresten..

2010-08-14 @ 09:36:25
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Frixxie

Sv: tackar :D Jo nu ska det sparas längd, därför jag inte klippte bort längden, bara topparna så det får växa fritt!! :DDu ser ut att ha haft en bra kväll igår :D

2010-08-14 @ 09:55:43
URL: http://fredriksvensson.blogg.se/
Postat av: Lisa

åh vad snällt, endå har ajg ite tagit med macro objektiv, så jag är nöjd:D

2010-08-14 @ 10:57:24
URL: http://lisani.blogg.se/
Postat av: Sandra

Billig öl är ju aldrig fel då va :p

2010-08-14 @ 13:16:55
URL: http://rockgrodan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0