20: Family Guy

Jag vet inte hur många som kollat in Family Guy marathon, men det är sjukt kul och går på 6an nu fram till 23:) Så det är vad jag skall göra nu resten av kvällen:)

Imorgon slipper jag åtminstonde gå upp tidigt och passa valparna, för det är brorsans tur. Men eftermiddagen är min.
Skall förhoppningsvis bjuda er på lite bilderpå på sötingarna imorgon.

Dags att ta en göra lite armhävningar, ta en dusch, fixa lite godis och lägga sig framför Tvn:) Hur låter det?
Besöksrekord för min blogg idag, verkligen jätte kul! Tack allihop:)


Bjuder er på en bild från 2008 haha:)


19: Hemma igen!

Så nu är jag hemma igen, åkte ner till K-Center för att handla lite inför måndag. Typ filtar att sitta på och annat smått o gått:) Och självkalrt en present åt Anna:) För er som undrar hur jag kom ner då ingen bil som sagt var tillgänglig, så blev det så att jag körde MC ner och sen kom morsan förbi efter jobbet och körde hem allt jag inte kunde ta på MCn. Så det löste sig tillslut:)

Tänkte passa på o fråga om lite goda drinktips inför måndag:)? Vet ni någon god så tipsa gärna.
Kul att pröva något nytt!
Har bland annat köpt detta och vodka att blanda med, men alla tips är bra tips:D



Men nu kan jag inte skriva mer, är satt i straffarbete att måla en vägg här hemma, usch. Haha med det måste göras inför flytten i höst.

(väggen som skall målas)!


Vi hörs kära läsare, kul att se att så många hittat hit på bara några dagar!

18: Bra start?

Godmorgon:)

Denna dagen skulle bli bra, och kanske blir den också det. Men just nu har den fått en dålig start. Idag på morgonen har jag varit valpvakt åt våra elva st snart åtta veckors valpar, ganska krävande bara det, även om det mest är roligt.
Problemet ligger istället i att jag idag ahde planerat att göra dom inköp jag inte lyckades med igår, och för att göra det behöver jag en bil, en bil som jag skulle ha lånat av farsan. Allt blir bara lite krångligare av att morsan har tagit farsans bil till jobbet och har nyckeln till sin egen bil i väskan, är det konstigt att man blir trött ibland?

Men jag hoppas som sagt att jag lyckas lösa detta på något sätt ändå. Jag får klua ut något:)

Vad ska ni göra denna "vackra" lördag?


Dagens låttips: Casablanca, dom spelar gratis i Stockholm den 6 augusti och i Göteborg under kulterkalaset!


17: Blöt?

Hejsan!

Regnet har ju forsat ner hela dagen idag och så även när jag och Anna skulle ta bussen mot stan. Väl framme vid hållplatsen kännde jag inte för något annat än att bara vända hem igen. Att bussen J*veln var sen gjorde inte allt bättre. Men vi hann med tåget till stan och allt verkade som om det skulle vända. Men blöta och kalla vandrade vi runt i nordstan för att jag skulle kunna få lite present tips, men det var svårt, väldigt svårt.
Anna åkte hem och jag skulle köpa det jag ahde bestämt, men väl i butiken fick jag inte betala med mitt Visa Electron för det kortet tog dom inte emot. Då tänkte jag att jag skulle gå till en annan butik i närheten...som var stängd!!!!

Vilken underbar dag!

Blir till att köpa både presenter och alkohol och annat imorgon istället inför måndag, och morgond agen kan åtminstonde inte bli sämre.

Present tips till en 18 årig tjej, någon?



16: Regn regn regn

Nyvaken och det ändå man ser och hör från utsidan är regnet som slår mot rutan i mitt sovrum, usch!
Eller egentligen tcyker jag regn kan vara ganska härligt, men inte när sommaren snart känns som över och jag fortfarande inte har badat i havet.
Blir väl till att åka in till stan och kolla presenter till Anna. Har ni några bra present tips kan ni alltd skriva dom i kommentarerna:)

Jag fotar alldeles för sällan nu för tiden. Skulle vilja exprimentera mer och lära mig mer om studio fotografering. Någon av er läsare som är duktig på sånt så skriv gärna så kan vi kanske prata?
Min förhoppning är att jag ska plåta Anna mer när hon fyllt 18, för då får vi lägga upp bilderna på modellbilder.se

Har jag några fotointresserade läsare:)?

15: Dags att sova o se film

Nu börjar klockan bli mycket och det är dags att se på film:)
Matchen gick riktigt dåligt förrut, Blåvitt är fan värdelösa. Men det är väl inget att deppa över, bättre att krypa ner och slå på en bra film och mysa med älskling.

Kvällens film blir Maneater. Åeterkommer imorgon om den vär sevärd eller ej.
Imorgon hade jag tänk åka in till stan och köpa present till Annas 18 års dag på måndag. Men kan förstås inte avslöja vad det blir i förväg.
Skall verkligen försöka bli bättre med bilder också, jag älskar att fotografera. Ni ska få se! Natti!

Här kommer några gamla bilder på Anna som jag tagit.
Ögongodis!




























14: Hemma o slappa vid Tvn!

Hej igen, nu är jag hemma efter en sväng på stan. Har mest kollat runt lite, men fick köpt en Ca modul till tv samt underkläder och strumpor haha:D
Blev även ett besök hos "Sveriges godaste hamburgare".
Sedan åkte jag till Mölndal och köpte två böcker jag behöver till skolan i slutet av augusti, har kommit på att det är fruktansvärt dyrt att plugga på höskola, men det är väl egentligen ingen nyhet.

Är som sagt hemma igen, och Älskling har kommit hit! Blir till att se Fotboll på tvn med älskling, farsan och en granne. Heja Blåvitt? Right?

Vilket lag håller ni på i allsvenskan?


Sveriges godaste hamburgare!

13: Usch för regn!!

Hejsan igen, ett lite sent första inlägg. Men anledningen är att vi har en elektriker här som stängt av strömmen i fler timmar så bredbandet har inte fungerat. Sen så sov jag lite för länge också.

Väldigt jobbigt hemma just nu med allt folk som springer i huset, varje dag är det arbetsgubbar eller typ valpköpare. Känns som om man alltid kan förvänta sig någon okänd i köket när man vaknar, lite jobbig känsla faktiskt.

Idag ska jag försöka ta mig in till stan och fika med min flickvän (Anna), för att sedan åka tillbaka hit i regnet, shit vad jag hatar regn.

Igår hyrde jag filmen Artic Outbreak. Den var ganska bra men inget om man har svårt för insekter och kryp. Men helt klart sevärd. Den handlar om en forskningsstation där dom typ forskar om den globala uppvärmingen. Plötsligt gör dom ett fynd som dom inte hade väntat sig i isen. Betyg: 3/5



Dagens Låttips:

12: Film och sova

Det var härligt att bada i sjön och supervarmt:) Tyvärr hade jag inte kameran med mig, men riktigt fint var det.
Hade tänkt atty lägg mig o glo på en film nu. Börjar bli Hungrig också. Kanske dags att fixa lite mat till filmen..mys:D

Hörs igen i morgon!
Natti!


Blöt i håret efter ett dopp i sjön:)

12: Träna+Bada

Hej igen! Hade tänkt ge mig ut för att springa till sjön och bada och sedan gå hem. Det är perfekt för då blir man inte svettig på hemvägen:) Sjön ligger på ganska lagom avstånd för en kort liten löprunda. Härligt:)

Fick ett ryck nyss och lyssnade på Hardcore Superstar:) Gillar ni dom?
Någon som skall gå på Göteborgs kulturkalas föresten, Dom om många andra bra band spelar:)


11:Gården

Då har man varit på gården då, kört dit en bokhylla och massa tavlor. Mycket kvar att göra, men nu händer det åtminstonde något. När vi flyttar in i oktober/november så skall hela huset vara nyrenoverat och en helt ny övervåning. Skall bli härligt med ett eget rum på 18,5 kvadrat och ett stort frächt hus:)



Hittade en gammal tv på gården. Det är skillnad på gammalt och gammalt:)
Intresserad, någon? haha

Följ min blogg med bloglovin

10: min dag

Har precis matat valparna, men dom åt inte ens upp hälften, tror dom fick mat för tidigt denna gången. Men visst är som söta:)?
Snart skall dom gå in och sova några timmar så att jag kan packa bilen full med flyttlådor och köra bort till gården. Skall försöka ta någon bild därborta okcså till ikväll.

I Eftermiddag blir det att ta motorcykeln in till mölndal för att köpa två böcker jag behöver till programstarten den 30 augusti:) Sen ska jag försöka träna lite också.
Tränar ni? Någon som har bra tips för att hålla uppe motivationen?

Vi hörs senare!


Valparna äter.


Medans valparna äter bjuder jag på ögongodis hahah..

9: Godmorgon!

Nyvaken, och lite mindre stressad än igår. Det första jag gjorde i morse var att ringa csn och sen skickade jag in min ansökan om studiemedel. Skönt att få de gjort!
Är ganska trött för blev film till halv 3 igår:-) Det hör inte till ovanligheterna när man är ledig.
Passade på att hyra två filmer igår när jag åkt iväg för att fixa ny haircut, Filmerna jag såg var Case 39 och Genvägen. Jag kan stark rekomendera båda.

Case 39 är en obehaglig men spännande skräckfilm om en socialsekreterare som plötsligt får ta sig an ett ganska ovanligt fall.
Genvägen handlar om ett norsk par som har åkt till Sverige för att handla sprit, men påvägen hem händer både underliga och obehagliga saker i dom svenska skogarna. Har självklart sett bättre filmer men för att vara Norsk/Svensk är det nog den bästa skräckfilm jag sett. 4/5 i Betyg för båda!

Dagens Outfit:

T-shirt o jeans haha:)

8: Stressad

Börjar känna mig stressad. För er som inte vet så har jag arbetat i tre år innom komunen men har nu äntligen bestämt mig för att läsa vidare.  Så nu till hösten börjar jag på Socialpsykologiska programet i Halmstad. Jag Ser mycket fram emot det men är stressad över alla kostander så som studieliteratur och "pendelkort" till tåget osv
Sen skall jag skicka in ansökan om studiemedel till csn i morgon.
Varför ska allt vara så krångligt?

Någon mer som skall börja plugga nu i höst?

Ne, dags att se på en bra film och försöka koppla av.
Tar tacksamt emot filmtips föresten.
Natti natti:)


7: Nyklippt:)

Skulle som sagt ha tvättat fasaden som vi senare skall måla, men jag gav upp. Jävla skitjobb! Skrubbade som fan med det hände ju ingenting alls. Så vad gjorde jag istället? Jo jag åkte ner till en närliggande frisör och klippte mig. Och det behövdes....

Resultat: Före Efter


6: Trädgården

Fick lite roliga bilder i trädgården:) Nu blir de till att ut och jobba, tvätta fasad väggar som sedan skall målas. Mycket att göra innan flyten i höst. Men ser verkligen fram emot att flytta. Har man bott på samma ställe i hela sitt liv är det verkligen dags:)









En minimal spindel på et äpple:)

5: Godmorgon

Idag ska man alltså passa sju veckors valpar från typ nu till i eftermiddag. Men redan på måndag flyttar första valpen och sen några varje dag hela veckan.
Kommer nog sakna dom lite, men sen slipper jag ju gå upp och passa dom på morgonen. Dessutom skall min syster behålla en av dom. 


Nyfödda!


3veckor


6,5 vecka.

4: Sova

Dags att krypa till kojs. Börjar faktiskt bli trött, åtminstone lite.
I morgon blir säkert en bra dag, skall passa valparna efter 12 så skall fötrolla er med några bedårande bilder:)
På återseende!


Jag och älskling på Metaltown 2010 http://aannabelle.blogg.se/

3: Film

Nu har jag varit och handlat med motorcykeln, en cola och en chokladkaka. Mums:)
Så nu blir det film:) Skulle gärna vilja ha lite film tips om någon har.
Föresten, vad tycks om min header?


2: Dagen

Idag gick jag upp tidigt, eller ah, 8:45 får betraktas som tidigt när man är ledig. Jag gick upp för att släppa ut valparna vid halv tio då vi har elva stycken Labrador valpar hemma nu på sju veckor. morsan är på jobbet så nu på morgonen hade jag jouren. Dom är otroligt söta med elva är ganska många:)



Men vid elva tog syrran över och jag drog till gymmet. Har tränat sen Januari för att försöka lägga på mig lite muskler, det går väl sådär. Men tycker allt att det börjar synas en viss skillnad:)




Efter gymmet Blev det en sväng bort till "gården" för att röja undan i det gamla köket med brorsan.
"Gården" är min mormor och morfars gamla gård som min familj ska renovera och så småningom flytta till.
Ser fram emot det!

1: Välkommen


Hej! Välkommna till min blogg! Jag heter Mattias, fyller 22 i år och jag tänkte skriva om allt som rör min vardag, hoppas någon finner det intressant:)


Fotade lite förrut och fick en fin bild på katten "Lilla J"


Jag i solen:) härlig dag:)

RSS 2.0