85. Svar från Frågestunden

Här kommer svaren från Frågestunden!


Frågor från:
Josephine, http://technicolor.blogg.se/

1.  Hund eller katt? : Gillar hundar mer, men skulle hellre vara katt och kunna gå fritt.

2. Nattuggla eller morgonmänniska? : Nattuggla, ser gärna film sent på natten etc

3. Vad anser du om aborter? : Anser att kvinnan har rätt att göra abort eftersom hon bestämmer över sin kropp, men tycker att det bör vara en förutsättning att hon då har försökt förebygga en graviditet genom att skydda sig och att hon har en bra anledning till varför barn inte är lämpligt. Hon bör också göra aborten så tidigt det går. Kan både hålla med om att man tar ett liv, samt anse att man bör ha rätten till sin egen kropp.

4 . Är du ateist eller tror du på någon religion? : Jag är inte troende på någon religion, men som du säger måste man väl tro på något. Jag är en tänkare som dels tänker mycket på vår existens och på hur livet ens är möjligt. Men är nog också realist och försöker att inte tro på övernaturliga saker, men det finns mycket vi inte kan förklara så i mina tankar tvivlar jag. Kanske lever vi inte bara en gång, men det är inte logiskt. Säger emot mig själv i min tro. Men tror naturligtvis på kärlek och vänskap:)

Om du inte tror på någon religion, vad tror du på då?(kärlek, vänskap, mänskligheten, vetenskapen (man måste nämligen tro på någonting för att kunna leva))
Frågor från: Emelie http://emmelist.blogg.se/

1. Skulle du kunna tänka dig att gå runt på stan i en leopardklänning och röda klackar (tillhörande Emmelist)? du får fan en tjuga! : Självklart! Det skulle säkert locka läsare till bloggen också:)

2. Favoritband? :
Hur många ska jag nämna? Det varierar, men just nu är det nog: Crashdiet, Mötley crue, Guns N Roses, och Lars Winnerbäck.

3. Vilka bloggar följer du?
Följer ganska många små bloggar, har ju själv inte bloggat så länge att jag hunnit skaffa mig så många favoriter men kan nämna några som jag klickar in på varje dag.
http://jessiljungkvist.blogg.se/ http://epicfaiil.blogg.se/ http://fredriksvensson.blogg.se/
http://lavitadilovisa.blogg.se/ http://ailicec.blogg.se/ http://aannabelle.blogg.se/
http://josya.blogg.se/
Sen följer jag även många av bloggarna som är återkommande på aktiva listan och många andra.
Frågor från: Nicole (Shoppaholly) http://nicolesjostrom.blogg.se/

1. favorit bloggen? : http://jessiljungkvist.blogg.se/

2. hur lång är du?
: ca 182cm

3. hur började du blogga? : Började eftersom min flickvän, Anna och jag ville visa att jag också kunde:) Sen var det roligare än jag trodde när jag märkte att många började hitta hit efter bara några dagar, vilket gjorde att jag fortsatte:)

4. är det tråkigt att inte så många killar bloggar eller ser du det som en fördel? (så att din blogg syns mer) : Jag kan tycka det är lite tråkigt, men som du skriver så gör det ju att jag syns mer i mängden vilket är bra.
Frågor Från:
Rockabetty http://rockabetty.blogg.se/

1: Favoritgenre? : 1:Sleeze/glam

2: Favoritband? : Crashdiet

3: Favoritalbum genom tiderna? : Appetite For Destruction - Guns N Roses

4: Pinsammaste du varit med om? : Skämms faktiskt ganska sällan, nog mer mina vänner och nära och kära om tycker jag är pinsam. Finns säkert en del saker som jag tyckt varit pinsamma men har faktiskt svårt att komma på något.Fråga från: Cecilia Jacobson http://ailicec.blogg.se/

1. Vart handlar du kläder? : Ett ärligt svar är att jag hadlat väldigt lite kläder det senaste, först nu det senaste som jag lagt lite pengar på det igen, har ofta prioriterat annat. Men ska bli ändring på det. Jag handlar väl överallt där jag kan hitta något som passar min stil inte så noga vad affären heter. Senast Handlade jag ju Jeans på Carlings i Nordstan och skor hos Odiumclothing.net


Fråga från: Lovisa http://lavitadilovisa.blogg.se/

1. Varför började du blogga och hur länge har du bloggat? : För att min flickvän bloggade och jag ville visa att jag också kunde, och tänkte pröva. Sen var det roligare än jag trodde och nu har jag fortsatt. Jag har bloggat i 26 dagar för att vara exakt.Fråga från: Daniel http://danielfagerholm.webblogg.se/

1. Första kyssen? Tungan i halsen? : Första kyssen var, om jag inte mins fel med en tjej som hette Amanda. Tror jag var 16 år och vi hade träffats hemma hos henne. Jag var ganska osäker av mig då och hon var ganska på, tror det var pga det som det bara blev en kyss och inget mer. Minns inga detaljer om kyssen faktiskt.


Fråga från: Emelie http://itsyouandme.blogg.se/

Hur ser din framtid ut? : Tänk om jag visste det? Men Förhoppningsvis bor jag ihop med min nuvarande flickvän Anna i en lägenhet i centrala Göteborg. Ägnar dagarna till att umgås med vänner, träna och ha roligt:) Längre fram i tiden hoppas jag vi har en villa i utkanten av stan, med två barn två mellan stora hundar och en fin trådgård. Troligen har vi också gift oss:) Jag tror att jag jobbar som Kurator på en skola eller liknande, där jag kan hjälpa ungdomar som haft det svårt av olika anledningar.


Fråga från: Matilda Södergren http://matildasodergren.blogg.se/

1. Hur började du blogga? Hur kom idén? : Min flickvän bloggade jag ville pröva, sen fastnade jag.
2. Har din bild av att blogga förändrats efter att du startade din? : HAr bloggat så kort tag så nej, men har märkt att det är ganska tidskrävande.


Frågor från: Jessi Ljungkvist http://jessiljungkvist.blogg.se/

ÅÅÅÅH!!!! Får man fråga hur mycket man vill???
: Ja, självklart;)

1. Hur kommer det sig att du började blogga? : Prövade eftersom Anna bloggade, sen fstnade jag.

2. Vilka bloggar läser du? : Vilka bloggar följer du? Följer ganska många små bloggar, har ju själv inte bloggat så länge att jag hunnit skaffa mig så många favoriter men kan nämna några som jag klickar in på varje dag.
http://jessiljungkvist.blogg.se/ http://epicfaiil.blogg.se/ http://fredriksvensson.blogg.se/
http://lavitadilovisa.blogg.se/ http://ailicec.blogg.se/ http://aannabelle.blogg.se/
http://josya.blogg.se/
Sen följer jag även många av bloggarna som är återkommande på aktiva listan och många andra.

3. Har du några gaddningar och isf vart? : Har en, en taggtråd som går kring vänster armen. Kommer säkert att skaffa fler men har inte pengar till det just nu.

4. Bästa festivalminne?
: Har inte varit på så många festivaler faktiskt. HAde sjukt kul på Hardcore superstar, 2008 Metaltown. Stod längs fram, halvpackad, och skrek sönder halsen med människor jag aldrig träffat:)

5. Har du och Anna planer på att flytta ihop?
: Planerna finns, problemet ligger i att hon bor i fosterfamilj och att om hon ska få en lägenhet av soc, måste hennes föräldrar delvis betala vilket dom inte är villiga att göra. Och ett annat problem är att jag ska börja plugga i Skövde och hon går på gymnasiet i Göteborg. Jag får antingen bo kvar hemma ett tag och pendla till Skövde eller skaffa en lägenhet i Skövde. Har inte råd med både en läghenhet i stan plus pendelkort.
Så just nu ser det ganska mörkt ut. Men självklart vill vi bo ihop så fort det är teoretiskt möjligt:)

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha gillar verkligen hur du vill att din framtid ska se ut :D

2010-08-20 @ 18:15:26
URL: http://aannabelle.blogg.se/
Postat av: ilhana gromilic

absolut det gör jag verkligen,bra lärare o bra folk :)

2010-08-20 @ 18:58:27
URL: http://ppinkbbosnier.blogg.se/
Postat av: JESSI FOX - TÄVLING PÅGÅR!

Fett bra svar! Intressant läsning.. Gillar att jag var din favoritblogg. Hahaha! Cred! ;D

2010-08-20 @ 19:06:31
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0